Star Network Açılıyor!


Star Network 
Sunucu IP = play.starmc.network

      Star Network , Nisan ayında planlanmış ve işleme geçilmiş bir sunucu , kurucuları Cinix ve Dreamy daha önce çeşitli sunucularda görev almış tecrübeli kişilerdir. Star Network kurulurken oyuncuların eğlenmesini amaçlayan kurucular şuan için sadece OpSkyBlock ve TekBlok oyununu bulunduruyor. Yetkili ekibini oluştururken bu işte deneyimli , saygılı ve hoşgörülü kişileri seçti. 

     Star Network sunucusunu oynamak isteyen oyunculara ' Premiumsuz ' hesap olanak sağlıyor. Sunucu içerisinde çeşitli hile korumaları ve güvenlik önlemleri alınıyor. 

  SUNUCUMUZDA OYNAYABİLMEK İÇİN KOŞULLARIMIZ VE HEDEFLERİMİZ

     Sunucumuzda oynayabilmek için ilk kuralımız saygılı ve efendi olmaktır. Sunucumuzda laubali , saygısız amaçlarının kötü olan oyuncuları bulundurmaktan kaçınıyoruz. Sunucumuzun hedeflerini anlatmak gerekirse , sunucumuzda yeni gelen oyuncularımıza kardeşlik ortamı sağlamakla beraber onları eğlendirmek istiyoruz. Ekibimizinde sizinle beraber eğleneceği bir ortam olduğunu da es geçmemek gerekir.

Oyun dışında yardım alabileceğiniz bir diğer platformda Discord , sizlerde katılıp hem oyunu öğrenebilir hem de bizlerle sohbet edebilirsiniz.

                                                                                                                                                                      
                                                                                                                                 

                                                                                                                 
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Oy Etkinliği !!

STAR NETWORK DİSCORD SUNUCUSU AÇILDI!!